Musik for alle

Dancehall er for alle

Ja, du har læst rigtigt; dance hall er nemlig musikken, der er for alle mennesker. Det kan godt være, du endnu ikke har stiftet bekendtskab med denne type musik, men der er ikke noget, der hindrer dig i at gøre det snarest muligt. Når alt kommer til alt, så handler det om, at vi skal have det dejligt i livet, og når du i din hverdag tilfører den musik, der gør dig glad, så er det også, at du bliver gladere. Det er noget, vi alle ønsker. Med dejlig musik i ørerne og skønne toner, så kan din dag ikke andet end at blive bedre. Hvis ikke, du allerede har gjort det, så kan du godt glæde dig til at lytte til denne type musik. Hvis du kan lide at danse, så er den særligt anbefalelsesværdigt, og når først tonerne runger ud af dine højttalere, så kan du ikke undgå at lade din krop bevæge sig. Med dancehall bliver dit liv aldrig det samme igen, og du kan høre det til både hverdag og fest.

Dancehall kommer fra Jamaica og er en form for reggae, men den har sin helt egen genre. Musikken er kommet til verden i 1979, så den har en del år på bagen, men samtidig kan det siges, at det er en relativt ny musikgenre sammenlignet med mange af de andre, der findes på markedet. I starten blev musikken stort set kun spillet på dansegulvet, og det er ikke uden årsag. Det er nemlig en musik, som er rigtig dejlig at danse til, og om det er hverdag eller weekend, så har du sikkert også en rigtig god grund til at danse.

I Danmark har vi rigtig mange kunstnere, der beskæftiger sig med dancehall, og de tekster, de synger, er alle meget specielle og givende. Der kan nævnes kunstnere som Natasja, Wafande og Bikstok Røgsystem, og det er nok navne, som de fleste allerede kender. Hvis ikke du kender dem, så anbefaler vi dig snarest muligt at se nærmere på dem. Det er muligt at streame musikken på nettet, men hvis du ønsker det, kan du også stadig købe CD’er. Det er op til dig, hvad du er til, og du kan sikkert finde det der, hvor du er og kan du ikke det, så er det sikkert nogen som kan hjælpe dig i dit lokalområde.

Dancehall er en genre, der er kommet for at blive, og musikken bliver spillet meget ude på diskotekerne. Om du er i Danmark eller i udlandet er ikke så afgørende, for uanset hvor du er, vil du kunne finde dance hall-musik. Du kan godt glæde dig til at høre enden mere til denne genre, og i Danmark er vi spændt på, hvad det byder os i den nære fremtid.

bard