Musik for alle

Lyt til dancehall, mens du plejer dine kunderelationer

Lækker dancehall musik er creme i dine ører, og er der noget bedre end at kombinere lækker lyd med at få noget fra hånden på arbejdet? Det kan du få, hvis du lytter til vores gode råd, som er ganske enkelt: Invester i et godt program til CRM og få luft og overskud til at lytte til dancehall musik, mens du arbejder med det. Det får humøret op, og du skaber bedre resultater i din forretning.

CRM er en forkortelse for Customer Relationships Management, og det er måske den allervigtigste ting at have styr på i en virksomhed. Med et CRM system fra Lime technologies kan man på en nem og overskuelig måde få styr på dine kunderelationer, salgsaktiviteter og andre forhold, der har med kundeporteføljen at gøre- og bedst af alt kan du sidde med nogle lækre hørebøffer på og lytte til dancehall, mens du arbejder med systemet. Virksomheden Lime technologies er kendt for sine intuitivt indrettede systemer, der tilpasses den enkelte kundes behov, så du kan få systemet fra Lime technologies skræddersyet, så det netop matcher de forhold, der gælder for din virksomhed.

Dancehall er musik med historie

Man bliver glad i låget af at høre dancehall, og samtidig er det godt at vide, at vi har at gøre med en musikform, der har en stolt historie. Dancehall stammer fra danseklubberne på Jamaica, de såkaldte dancehalls, og musikgenren har kendetegnet den caribiske stat siden 1980’erne, men har rødder endnu længere tilbage. Dancehall blev født som en slags undergrundsmusik, og den renomme har holdt ved til i dag, hvor mange dancehall stjerner bruger musikken som en markør i forhold til deres holdninger og eksistens. Derfor kan du også få pirket lidt til dine holdninger, hvis du lytter til god dancehall musik, mens du arbejder med dit CRM system fra Lime technologies.

Bandlyst musik

Dancehall havde som sagt sin storhedstid fra 1980’erne og frem til i dag, men da musikken kom frem i 1970’erne, var den ildeset på blandt andet radiokanaler og i mere officielle sammenhænge. Derfor blev den dyrket mere i det skjulte – nemlig i de dancehalls, som findes på Jamaica, og som viste sig at være det perfekte drivhus til at fremdyrke denne særlige form for musik.

På den måde deler dancehall skæbne med andre former for musik. Også rocken var upopulær blandt de fremherskende musikconnaisseurs, da den begyndte at pible frem fra 1950’erne, men i dag er den gale rock elsket og dyrket, nøjagtig ligesom dancehall musikken bliver det. Eller hvad med jazz, som fik hæftet adskille nedvurderende betegnelser på sig, da den begyndte at komme frem i begyndelsen af det 20. århundrede. I dag kan du glæde dig over at lytte til dancehall i mange varianter, og det bedste er, at du kan gøre det, mens du får noget fra hånden i din virksomhed.

bard