Musik for alle

Nyd inciterende dancehall-rytmer med et glas cava

Dancehall er rigtig lækker musik. Navnet siger det jo næsten i sig selv: Her er gode rytmer, lækre toner og musik, man bliver glad i låget af. Vil du bevæge dig til musik, er dancehall et godt sted at starte, men dancehall er også musik, man bare kan flade ud til. Og så er det godt med et glas vin til! Vi foreslår, at du slår dig ned i sofaen med et godt glas cava og så lader dig føre med af musikkens inciterende rytmer.

Der knytter sig megen historie til dancehall. Genren opstod på Jamaica som en undergrundsmusik, der ikke kunne spilles i radioen eller på officielle steder, men fandt sit liv i klubber – i dancehalls. Deraf navnet, som er blevet synonym med en slags undergrundsmusik, selvom genren i dag er helt anerkendt, og mange af musikerne har høstet international berømmelse. Herhjemme var det i starten orkestre som Bikstok Røgsystem, der lagde standarden, og i dag hører vi Raske Penge, Wafande og andre som mere moderne repræsentanter for den rytmiske musikgenre.

Cava gør til det hele

Hvert vinproducerende land har sin mousserende vin lavet efter det enkelte lands bestem,melser. Frankrig er berømt for sin champagne og sin crémant, og fra Spanien kommer cava, som er en mousserende vin, der går til alle lejligheder. Både til de mere højtidelige stunder, til en drink på sommerterrassen – eller til at hygge sig med, når man for eksempel flyder ud i sofaen og lytter til lækker dancehallmusik.

På vinoteket.dk kan du finde et stort udvalg af forskellige cava’er og dermed også en cava i den prisklasse, du nu engang har råd til, hvad enten dine grænser går ved 100 kr., eller du kan ofre fem gange så meget på en flaske. Cava går til det hele.

Vinen styrker musikoplevelsen

Et godt glas vin styrker din oplevelse af den musik, du hører. Dancehallrytmerne bliver lidt mere spændende, sangstemmerne lidt mere inciterende og melodierne får dybere klang, når du nyder et godt glas cava til tonerne. Der er ikke tale om, at du skal have en stimulans for at få udbytte af musikken, men vinen kan give det lille ekstra, som gør oplevelsen endnu stærkere.

Vi foreslår, at du samler en flok af vennerne, knapper nogle flasker god cava op og inviterer på et glas, mens din yndlingsmusik strømmer ud af højttalerne. I vil få en god oplevelse, noget at tale om – og en anledning til at gentage fornøjelsen.

Musik for alle

bard