Musik for alle

Få en selvtillid som de store dancehall stjerner

Det kræver mod og selvtillid at optræde på en scene. Derfor er vi mange, der ser op til dancehall stjerner, der giver den fuld gas, når de optræder for flere tusinde personer. Drømmer du også om at få en god selvtillid? Måske skal du ikke op at stå på en scene, men selvtillid kan skabe en mere lykkelig hverdag. Derfor får du tips og tricks til at løfte dig selv nedenfor.

Vær ikke bange for at ændre dit udseende

I det lange løb handler selvtillid mest af alt om hvordan vi har det indeni, men der er ingen tvivl om at udseendet gør en forskel. Hvis du føler at du får det bedre med dig selv med mere hår ved at gennemgå en transplantation hos https://nordichair.com/da/, eller hvis du altid har drømt om at komme i bedre form, så gå efter det! Vi bruger megen tid og energi på at tænke over områder, som vi ville ønske vi kunne gøre noget ved os selv. Men det er jo faktisk muligt. Du har masser af muligheder for at ændre dit udseende for at føle dig bedre tilpas.

Hvad er du god til?

Vi bruger alt for meget tid på at fokusere på de ting, som vi ikke kan finde ud af. Men spørg dig selv i stedet “hvad er du rigtig god til?” Sæt dig ned og lav en brainstorming over hvad der gør dig unik og fantastisk.

Spørg dine venner og familie til råds

Hvis du har svært ved at sætte en finger på hvilke ting du er god til, kan du kontakte venner og familie. Det kan være svært at spørge om hjælp, og virke overvældende. Men hvis det er tilfældet for dig, kan du starte med at spørge en eller to personer.

Bed to personer, som du stoler komplet på, om at skrive en anekdote ned. Den anekdote skal fokusere på en specifik situation hvor den person føler at du gjorde en enorm forskel på deres liv. Med den form for anekdoter kan du åbne øjnene op for hvad du er god til, og hvordan andre folk ser dig. Med denne slags øvelse hænder det ofte at man starter ud med at spørge nogle få personer, og før du ved det, har du indsamlet anekdoter fra 10-20 personer. Alt dette kan hjælpe dig med at tro mere på dig selv.

Undgå alt for høje forventninger til dig selv

Vi ender ofte med at blive skuffede med os selv, når vi sætter baren for højt. Derfor er det vigtigt at du sætter gode, realistiske mål for dig selv. Mærk efter hvad du ønsker at opnå, og hvad dine evner rækker til. På den måde undgår du skuffelse, irritation og angst. Vær ikke bange for at fejle. Livet handler om kontinuerlig forbedring.

bard